Analýza bezbariérového cestovního ruchu ve vybrané destinaci - Kuncířová, Kateřina; Petrů, Zdenka, 1953-; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zaměřuje na analýzu bezbariérového cestovního ruchu v Praze. Cílem práce je analyzovat a zhodnotit stávající situaci bezbariérového cestovního ruchu v Praze, tj. přístupnost a vybavenost ubytovacích a stravovacích zařízení, kulturně-historických objektů, parků a dopravy. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola definuje základní pojmy cestovního ruchu a bezbariérového cestovního ruchu. Druhá kapitola analyzuje současný stav bezbariérového cestovního ruchu v Praze. Závěrečná třetí kapitola shrnuje získané poznatky do SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses