Aktuální změny v zabezpečení osob ve stáří - Vilhelmová, Helena; Radová, Jarmila; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce má za cíl charakterizovat nejdůležitější změny, ke kterým došlo v souvislosti se zabezpečením osob ve stáří, s akcentem na změny týkající se penzijního připojištění, resp. doplňkového penzijního spoření. Dále se práce zabývá plánovanými změnami v kontextu se stavebním spořením a taktéž zasahuje do oblasti důchodové reformy v souvislosti s jejím II. pilířem. Analytická část práce zkoumá vliv státního příspěvku na doplňkové penzijní spoření a na stavební spoření z hlediska jejich reálné výnosnosti. V závěru jsou výše uvedené změny sumarizovány s vazbou na analytickou část bakalářské práce.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses