Analýza bankovního systému Běloruska - Gorobchenko, Yaroslav; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Leová, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato práce je zaměřena zejména na popis bankovního systému Běloruska v současné době. Na začátku je značná část věnována běloruskému zákonodárství v oblasti bankovnictví, kde jsou rovněž vymezeny základní pojmy, které jsou pro čtení a pochopení textu nezbytné. Samotný bankovní systém je popsán ve středu této práce, kde jsou rovněž pro lepší pochopení uvedeny základní ekonomické ukazatele běloruské ekonomiky. Obsahem této práce je také charakteristika běloruských bank, jejich ratingy a úroveň koncentrace bankovního trhu. Poslední kapitola vymezuje některé problémy běloruského bankovnictví a dále shrnuje plány rozvoje bankovního systému a cíle, jichž by mělo být dosaženo.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses