Majetkové trestné činy - Svobodová, Martina; Moravec, Tomáš, 1983-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na "Majetkové trestné činy", konkrétně se zabývám krádeží, zpronevěrou a podvodem. V této práci detailně zkoumám tyto trestné činy, jejich skutkovou podstatu, jednotlivé fáze a současně uvádím příklady těchto majetkových trestných činů pomocí judikatury. V práci jsou rovněž popsány i některé další majetkové trestné činy mající podvodný charakter. Cílem této práce je podrobně rozebrat a přiblížit vybrané majetkové trestné činy a navzájem je porovnat z hlediska skutkové podstaty a jejich jednotlivých vývojových fází.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses