Odpovědnost insolvenčního navrhovatele - případová studie - PUNX NOT DEAD s.r.o - Linert, Jiří (2013)
Bakalářská práce se zabývá odpovědností insolvenčního navrhovatele. Cílem práce je popsat konkurs společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o. a analyzovat odpovědnost dlužníka za úpadek. První kapitola se zabývá definicí úpadku. Druhá kapitola odpovědností plynoucí navrhovateli z insolvenčního zákona a trestního zákoníku. Třetí kapitola aplikuje tyto poznatky na případ PUNX NOT DEAD s.r.o.