Odpovědnost insolvenčního navrhovatele - případová studie - PUNX NOT DEAD s.r.o - Linert, Jiří; Moravec, Tomáš, 1983-; Valenta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá odpovědností insolvenčního navrhovatele. Cílem práce je popsat konkurs společnosti PUNX NOT DEAD s.r.o. a analyzovat odpovědnost dlužníka za úpadek. První kapitola se zabývá definicí úpadku. Druhá kapitola odpovědností plynoucí navrhovateli z insolvenčního zákona a trestního zákoníku. Třetí kapitola aplikuje tyto poznatky na případ PUNX NOT DEAD s.r.o.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses