Právní rámec měnové stability eurozóny - Svobodová, Lenka; Moravec, Tomáš, 1983-; Patočka, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce "Právní rámec měnové stability eurozóny" popisuje snahu Hospodářské a měnové unie o udržení měnové stability z právního i ekonomického hlediska. První kapitola je věnována právnímu řádu Evropské unie a vývoji Evropské měnové unie. Druhá kapitola se zabývá udržováním měnové stability a tedy hospodářskou konvergencí, koordinací daňových soustav a měnovou politikou Evropské centrální banky. Poslední kapitola je věnována analýze statistik členských států Evropské unie.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses