Analýza interní komunikace ve vybrané organizaci - Benešová, Kateřina (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat interní komunikaci zkoumané společnosti. Analýza je zaměřena především na komunikační kanály a zdroje informací. Pro analyzování komunikace byl jako hlavní metodologický aparát zvolen dotazník, konkrétně typ dotazníku ICA, který je více specifikován v metodologické části. Přínosem této bakalářské práce je zjištění nedostatků nebo naopak výhod způsobů komunikace ve zkoumané firmě. Závěry analýzy a z ní plynoucí návrhy na případné zlepšení mohou být použitelné pro zefektivnění komunikace uvnitř firmy.