Analýza interní komunikace ve vybrané organizaci - Benešová, Kateřina; Pauknerová, Daniela, 1970-; Štěpánek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat interní komunikaci zkoumané společnosti. Analýza je zaměřena především na komunikační kanály a zdroje informací. Pro analyzování komunikace byl jako hlavní metodologický aparát zvolen dotazník, konkrétně typ dotazníku ICA, který je více specifikován v metodologické části. Přínosem této bakalářské práce je zjištění nedostatků nebo naopak výhod způsobů komunikace ve zkoumané firmě. Závěry analýzy a z ní plynoucí návrhy na případné zlepšení mohou být použitelné pro zefektivnění komunikace uvnitř firmy.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses