Veřejná diplomacie Čínské lidové republiky v České republice - Dvořáková, Markéta; Knotková, Vladimíra; Peterková, Jana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá tématem veřejné diplomacie Čínské lidové republiky, kterou analyzuje v rovině obecné a v případové studii její aplikace v České republice. První kapitola definuje koncept veřejné diplomacie, a slouží tedy jako teoretické východisko pro kapitoly následující. Druhá kapitola analyzuje čínskou veřejnou diplomacii v obecné rovině -- její specifika, vývoj, strategii a nástroje. Třetí kapitola je koncipována jako případová studie čínské veřejné diplomacie v České republice, charakterizuje její současnou podobu, hodnotí úspěšnost čínské veřejné diplomacie a analyzuje příčiny tohoto stavu.
Vedoucí práce: Vladimíra Knotková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses