Internetové obchodování - Švejcar, Zbyněk (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá internetovým obchodováním, a to především z právního hlediska. Je zde popsán vývoj internetového obchodování a také základní pojmy, které jsou s touto oblastí spojeny. Dále se práce věnuje samotnému internetovému nákupu. Jsou popsány a vysvětleny náležitosti, které musí splňovat internetová smlouva, stejně tak práva spotřebitele v případě reklamace zboží a jeho právo od smlouvy odstoupit.