Internetové obchodování - Švejcar, Zbyněk; Hásová, Jiřina, 1954-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá internetovým obchodováním, a to především z právního hlediska. Je zde popsán vývoj internetového obchodování a také základní pojmy, které jsou s touto oblastí spojeny. Dále se práce věnuje samotnému internetovému nákupu. Jsou popsány a vysvětleny náležitosti, které musí splňovat internetová smlouva, stejně tak práva spotřebitele v případě reklamace zboží a jeho právo od smlouvy odstoupit.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses