Veřejná diplomacie – prezentace státu v zahraničí (případová studie - Nizozemsko) - Kubiszová, Daniela; Peterková, Jana, 1971-; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá veřejnou diplomacií Nizozemska. Analyzuje její silné a slabé stránky a hodnotí působení nizozemské veřejné diplomacie na zahraniční publikum.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses