Ocenění podniku fyzické osoby Martin Stibor - Jaroš, Pavel; Mařík, Miloš, 1947-; Rudolfová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této diplomové práce je nalézt objektivizovanou hodnotu podniku fyzické osoby Martin Stibor za účelem navýšení základního kapitálu společnosti Korálky.cz s.r.o. vkladem podniku. Fyzická osoba Martin Stibor je podnikem s krátkou historií, zabývající se prodejem korálků, bižuterních komponent a příbuzného zboží pro výrobu zájmové bižuterie. Diplomová práce je členěna do 4 hlavních kapitol: strategická analýza, finanční analýza, generátory hodnoty a vlastní ocenění. Podnik je oceněn výnosově, neboť se nepodařilo vyvrátit předpoklad stálého trvání podniku ("going concern").
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses