Veřejné dražby cenných papírů - Bruzková, Nela; Štěpánek, Petr; Sachr, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Předkládaný text bakalářské práce se zabývá analýzou fungování veřejných dražeb cenných papírů v České republice. Práce je systematizována do tří hlavních kapitol. První kapitola je věnována historii vývoje právních norem upravujících institut veřejných dražeb cenných papírů. Následující kapitola se zabývá teoretickým vymezením všech podstatných náležitostí konání tohoto typu dražeb v souladu se zákonem č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách. Poslední třetí kapitola obsahuje analytické zpracování dostupných informací o konaných veřejných dražbách a jejich srovnání s legislativním procesem.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses