Marketingová komunikácia tlačovej agentúry - Tomčová, Zuzana; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cieľom tejto práce je analýza marketingovej komunikácie tlačovej agentúry, ktorá sa pohybuje na českom mediálnom trhu. V teoretickej časti sú spracované základné pojmy marketingu, marketingového a komunikačného mixu a ich jednotlivé formy. Témou praktickej časti je rozbor marketingových aktivít so zameraním na Českú informačnú agentúru a konkurenčné firmy na trhu so spravodajstvom. Práca na konci zhrňuje nedostatky v činnosti agentúry a možnosti jej ďalšieho vývoja vzhľadom k súčasnej situácii na trhu. Návrhy by mali odstrániť tieto nedostatky a optimalizovať komunikačný mix spoločnosti.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses