Nábor a výběr pracovníků ve vybrané organizaci - Smejtková, Tereza (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat proces náboru a výběru pracovníků ve vybrané společnosti působící na českém bankovním trhu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zpracovaná na základě odborné literatury, praktická na základě informací poskytnutých od personalistky dané společnosti. Teoretická část obecně popisuje problematiku náboru a výběru pracovníků. Praktická část tyto procesy analyzuje ve vybrané společnosti. Na závěr obsahuje hodnocení celého procesu a navrhuje změny na zlepšení efektivnosti činnosti.