Nábor a výběr pracovníků ve vybrané organizaci - Smejtková, Tereza; Pauknerová, Daniela, 1970-; Fischerová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat proces náboru a výběru pracovníků ve vybrané společnosti působící na českém bankovním trhu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zpracovaná na základě odborné literatury, praktická na základě informací poskytnutých od personalistky dané společnosti. Teoretická část obecně popisuje problematiku náboru a výběru pracovníků. Praktická část tyto procesy analyzuje ve vybrané společnosti. Na závěr obsahuje hodnocení celého procesu a navrhuje změny na zlepšení efektivnosti činnosti.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses