Analýza sítě ubytovacích a stravovacích zařízení na vybrané turistické stezce - Lauberová, Veronika; Mlejnková, Lena; Havelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou ubytovacích a stravovacích provozoven v okolí vybraného úseku stezky podél řeky Lužnice. Tato stezka je připravována jako dálková pěší stezka Klubem českých turistů v rámci projektu přes-hraniční spolupráce "Stezka podél Lužnice nás spojuje" ("Der Weg entlang Lainsitz verbindet uns"). Součástí tohoto projektu je mimo jiné zajištění ubytovací a stravovací infrastruktury vhodné pro pěší turisty. Toto je zároveň hlavní cíl práce. Nejprve jsou charakterizována ubytovací a stravovací zařízení, další kapitola se zabývá pěší turistikou a projektem stezky. Ve třetí kapitole jsou analyzovány ubytovací a stravovací provozovny v okolí stezky a v následující kapitole jsou pak dle stanovaných kritérií vybírány ty vhodné pro pěší turisty. Pátá kapitola nakonec podává závěry z provedené analýzy.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses