Uplatnění středověkých obchodních stezek v současném cestovním ruchu České republiky - Čulíková, Jana; Netková, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá možností uplatnění obchodních stezek v cestovním ruchu. Popisuje nejvýznamnější stezky na území České republiky a jejich případný způsob využití a propagace. Praktická část je věnována analýze Zlaté a Jantarové stezky. Cílem práce je zhodnotit současnou situaci a vymezit silné a slabé stránky stezek. Výsledné údaje jsou na závěr práce porovnány.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses