Postavení vybraných pražských hřbitovů v cestovním ruchu města - Machová, Anna; Netková, Jarmila; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce se zabývá analýzou cestovního ruchu na třech vybraných pražských hřbitovech, které mají největší potenciál pro možný rozvoj cestovního ruchu. Analyzuje stávající situaci na těchto hřbitovech a zkoumá aktuální druhy cestovního ruchu. Práce dále řeší možnosti jejich případného rozvoje a myšlenku přetvoření hřbitova v odpočinkovou zónu nebo park
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses