Tvorba investičního portfolia v rodinných financích se zaměřením na realitní investice - Rybnikář, Lukáš; Zámečník, Petr; Kopeček, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je poskytnout informace, které se týkají problematiky tvorby investičního portfolia z pohledu osobních financí, a doporučit, jakým způsobem uspořit finanční kapitál a jak s ním dále nakládat. Dalším cílem je popsat investiční možnosti týkající se bankovního trhu, akciového trhu, komoditního trhu a největší pozornost věnovat trhu realitnímu. Proto je provedena analýza výnosnosti bytů ve třech odlišně velkých městech České republiky následována informacemi pro rozhodování se, jakou investici uskutečnit.
Vedoucí práce: Petr Zámečník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses