Význam Prague Card pro cestovní ruch Prahy - Gaierová, Petra; Netková, Jarmila; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem práce je zhodnocení nabídky turistické karty Prague Card a její přínos pro destinaci, poskytovatele slev a návštěvníky destinace. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První kapitola definuje cestovní ruch a destinaci cestovního ruchu. Druhá kapitola je věnována analýze cestovního ruchu v Praze a následující kapitola se zabývá využitím turistické karty jako nástroje marketingu destinace. Čtvrtá kapitola je věnována turistické kartě Prague Card, analýze její nabídky a užitku pro návštěvníka a dále porovnává Prague Card s vybranými evropskými městskými kartami. Předmětem poslední kapitoly je vyhodnocení dotazníkové šetření, SWOT analýza a doporučení vyplývající z výzkumu.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses