Implementace systému pro správu dokumentů v malém podniku - Haloun, Petr; Kunstová, Renata, 1962-; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce se zabývá implementací systému pro správu dokumentů v konkrétním malém podniku v České republice. Hlavním cílem práce je navržení způsobu řešení a zdokumentování postupu implementace. K dosažení tohoto cíle byla vypracována analýza stávající situace, která sestává z analýzy podnikových procesů, popisu aktuálních problémů a teoretické identifikace řešení. Následuje výběr vhodných produktů pro správu dokumentů z oblasti open source a sofware as a service, kterými je možné procesy podpořit a jejich zhodnocení. Poslední část práce popisuje samotné zavedení softwaru pro správu dokumentů do podniku včetně řešení jednotlivých problémů, daných technických aspektů a zhodnocení situace po zavedení systému. Hlavním přínosem této práce je vyřešení reálných problémů s dokumenty v malém podniku a zdokumentování postupu. Hlavním použitým postupem je pochopení reálného problému, jeho analýza, určení množiny řešení a výběru nejvhodnější možnosti.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses