Nástroj Google Analytics a jeho užití - Leinveber, Jiří; Kunstová, Renata, 1962-; Špalková, Nela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce, Nástroj Google Analytics a jeho užití, je zaměřena na vysvětlení funkčnosti nástroje a jeho následné využití v praxi. V první polovině se věnuje teoretickým základům. Je zde zmíněna historie nástroje a možnosti v měření návštěvnosti webových stránek. Dále je uvedeno srovnání softwaru Urchin s nástrojem Google Analytics. V následující kapitole je popsána práce s rozhraním a uživatelskými účty. V poslední kapitole teoretické části Propojení Google Analytics s dalšími nástroji, je zmíněna možnost propojení Google Analytics s nástrojem Google Adwords a Google Webmaster Tools. Praktická část bakalářské práce je věnována využití nástroje ve společnosti Imper CZ s.r.o. Zpočátku jsou webové stránky a návštěvnost analyzovány pomocí nástroje Google Analytics, kdy je zhodnocen i stav nastavení nástroje. V následující kapitole jsou srovnány přístupy podle nástroje AWstats. Následně jsou upraveny webové stránky. Závěr práce je věnován vyhodnocení změn a opětovné analýze návštěvnosti. Výsledkem práce jsou doporučení pro společnost Imper CZ s.r.o.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses