Analýza bezbariérového cestovního ruchu ve vybrané destinaci - Konečná, Helena; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy bezbariérového cestovního ruchu v Poděbradech a následné poskytnutí získaných informací handicapovaným účastníkům cestovního ruchu. Tato analýza zahrnuje hlavní atraktivity města a základní služby cestovního ruchu, tedy ubytovací a stravovací zařízení a dopravu. Práce je rozdělena do dvou hlavních kapitol. První kapitola vysvětluje základní pojmy cestovního ruchu pro všechny, jako jsou sociální cestovní ruch a bezbariérový neboli přístupný cestovní ruch. Druhá kapitola se věnuje samotné analýze přístupnosti atraktivit, hotelů, penzionů, restaurací a dopravy v Poděbradech.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses