Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Chámová, Lucie; Petrů, Zdenka, 1953-; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky cestovní kanceláře Tipatour zájezdy. V první části jsou vymezeny základní pojmy související s činností cestovní kanceláře. Jedná se například o pojmy cestovní kancelář, zájezd, cestovní smlouva či služby cestovního ruchu. V druhé části práce je stručně představena cestovní kancelář Tipatour zájezdy. Poté následuje samotná analýza nabídky cestovní kanceláře. Analyzovány jsou především zájezdy, a to nejprve z hlediska cílové destinace, a poté podle typu dopravy, ubytování a stravování poskytovaných u zájezdů. Dále se tato část věnuje způsobům propagace, zejména podpoře prodeje, které cestovní kancelář využívá. V závěrečné části práce je nabídka cestovní kanceláře zhodnocena pomocí SWOT analýzy a na základě dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses