Obchod s drogami v Afghánistánu a Střední Asii - Frumar, Josef (2013)
Práce pojednává o obchodu s drogami v Afghánistánu a Střední Asii. Zajímá se o porovnání nabídky a poptávky po drogách v Afghánistánu, analýzu lokálních toků a podobě samotné distribuce drog v rámci afghánského území a jejich přenos či šíření do jednotlivých zemí Střední Asie a Ruska.