Obchod s drogami v Afghánistánu a Střední Asii - Frumar, Josef; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Knotková, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Práce pojednává o obchodu s drogami v Afghánistánu a Střední Asii. Zajímá se o porovnání nabídky a poptávky po drogách v Afghánistánu, analýzu lokálních toků a podobě samotné distribuce drog v rámci afghánského území a jejich přenos či šíření do jednotlivých zemí Střední Asie a Ruska.
Vedoucí práce: Zdeněk Matějka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses