Analýza, návrh a tvorba webové microsite - Prokop, Martin; Smutný, Zdeněk; Tomášek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce shrnuje postupy při vytváření webové microsite, a to jak z pohledu technického, tak i z pohledu obchodního, který je u microsite podstatný. V teoretické části je definováno několik základních pojmů z programování, webdesignu, optimalizace webového obsahu pro vyhledávače a v neposlední řadě i marketingu. Tyto metody jsou následně v praktické části aplikovány na konkrétní případ webové microsite Proč mít web. Ta shrnuje 3 hlavní důvody, proč je dobré mít webové stránky a má za cíl podpořit mateřský web, kde se již nabízí konkrétní služby v oblasti tvorby www stránek. Cílem praktické části je posílení návštěvnosti mateřského webu, a to za pomocí neplacených metod, sociálních sítí, optimalizace pro vyhledávače a cílení na ne tak často vyhledávaná klíčová slova.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses