Coco obligace - Čamaj, Matej (2013)
Cílem bakalářské práce je poskytnout ucelený pohled na problematiku nově se vyvíjejícího instrumentu s názvem CoCo obligace. Práce se zaobírá jednak teoretickým popisem některých skutečností spojených s tímto instrumentem, ale také možnostmi ocenění. V teoretické části je popsán vliv regulatorního rámce Basel III a švýcarská regulace s názvem Swiss Finish. Část oceňování je věnována hlavně kreditně a akciově derivátovému přístupu s provedením analýzy vlivu vstupních parametrů na výslednou cenu. Akciově derivátový přístup je použit pro ocenění skutečně emitované CoCo obligace.