Coco obligace - Čamaj, Matej; Witzany, Jiří, 1966-; Baran, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem bakalářské práce je poskytnout ucelený pohled na problematiku nově se vyvíjejícího instrumentu s názvem CoCo obligace. Práce se zaobírá jednak teoretickým popisem některých skutečností spojených s tímto instrumentem, ale také možnostmi ocenění. V teoretické části je popsán vliv regulatorního rámce Basel III a švýcarská regulace s názvem Swiss Finish. Část oceňování je věnována hlavně kreditně a akciově derivátovému přístupu s provedením analýzy vlivu vstupních parametrů na výslednou cenu. Akciově derivátový přístup je použit pro ocenění skutečně emitované CoCo obligace.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses