Občianska vojna v Tadžikistane analýza konfliktu a postkonfliktný vývoj - Benedik, Tomáš; Knotková, Vladimíra; Cibulková, Petra, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalárska práca má za úlohu komplexne analyzovať občiansku vojnu v Tadžikistane, a to na troch úrovniach: na úrovni príčin vypuknutia občianskej vojny, na jej priebehu a následnom mierovom procese.
Vedoucí práce: Vladimíra Knotková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses