Specifika auditu v pojišťovnictví - Pospíšilová, Eliška; Ducháčková, Eva, 1958-; Červenková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá specifiky auditu pojišťoven ve srovnání s jinými podnikatelskými subjekty. V teoretické části práce je charakterizován auditorský proces obecně a jsou vybrána určitá specifika odvětví pojišťovnictví, která mají vliv na provádění auditu. Praktická část se věnuje popisu předmětu auditu, tedy účetní závěrky, a dále je rozebrán proces auditu v pojišťovně po jednotlivých fázích spolu s nastíněním možných otázek a testů, které auditor řeší.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses