B2C marketing v Číně - Bránová, Michaela (2013)
Tématem práce je B2C marketing v Číně. Cílem teoretické části této práce je vyprofilovat typického čínského zákazníka na základě analýzy kulturních a teritoriálních specifik země a následně specifikovat vhodnou B2C marketingovou strategii pro daný trh, upozornit na chyby s tím spojené a zachytit základní trendy v této oblasti. Praktická část si potom klade za cíl představit konkrétní příklady marketingových kampaní zahraničních (západních) firem a jejich zhodnocení podle kritérií vyplývajících z teoretické části. Práce jako celek by tak měla vytvořit určitý rámec faktorů, jež je nezbytné při tvorbě marketingové strategie zohlednit, a zároveň na příkladech reálných subjektů působících na čínském trhu poukázat na to, jak tyto faktory ovlivnily jejich faktickou úspěšnost.