B2C marketing v Číně - Bránová, Michaela; Volfová, Jitka, 1982-; Hradilíková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tématem práce je B2C marketing v Číně. Cílem teoretické části této práce je vyprofilovat typického čínského zákazníka na základě analýzy kulturních a teritoriálních specifik země a následně specifikovat vhodnou B2C marketingovou strategii pro daný trh, upozornit na chyby s tím spojené a zachytit základní trendy v této oblasti. Praktická část si potom klade za cíl představit konkrétní příklady marketingových kampaní zahraničních (západních) firem a jejich zhodnocení podle kritérií vyplývajících z teoretické části. Práce jako celek by tak měla vytvořit určitý rámec faktorů, jež je nezbytné při tvorbě marketingové strategie zohlednit, a zároveň na příkladech reálných subjektů působících na čínském trhu poukázat na to, jak tyto faktory ovlivnily jejich faktickou úspěšnost.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses