Stratégia firimy na trhu s kontaknými šošovkami - Majerníková, Silvia; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je analyzovať firmy vyrábajúce kontaktné šošovky na slovenskom a českom trhu a druhy ich marketingovej komunikácie. Prvá kapitola obsahuje teoretické oboznámenie s pojmom marketingová komunikácia, komunikačný mix, komunikačné nástroje. Pripravuje čitateľom "pôdu" pre lepšie pochopenie podstaty a dôležitosti komunikácie firmy so zákazníkmi. Druhá a tretia kapitola postupne analyzujú jednotlivé spoločnosti, ktoré vyrábajú kontaktné šošovky, ceny ich produktov, marketingové komunikácie, logá a biznis kódex. Štvrtá kapitola obsahuje dotazníkové šetrenie, zhrnutie výsledkov, návrhy na zlepšenie marketingu spoločností a tipy na udržanie lojality svojich zákazníkov.
Vedoucí práce: František Drozen
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses