Finanční analýza a finanční plán SYNER VHS Vysočina, a. s. - Tunkl, Petr; Marek, Petr; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy a finančního plánu subjektu SYNER VHS Vysočina, a.s. za čtyřleté období počínaje 1.4.2008 a konče 31.3.2012. Celá práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část práce je metodická a jsou v ní představeny jednotlivé metody a ukazatele finanční analýzy a jejich interpretace. Druhá část je aplikační. V této části jsou jednotlivé metody a ukazatele aplikovány na společnost SYNER VHS Vysočina, a.s. Na základě výsledků těchto ukazatelů pak dochází k vyvozování závěrů o finanční situaci společnosti. Dále aplikační část obsahuje porovnání výsledků ukazatelů se srovnatelnými podniky a finanční plán na období od 1.4.2012 do 31.3.2013. V samotném závěru práce je vyhodnocení celkové finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses