Analýza pohostinských zařízení v blízkosti vybraných památkových objektů Libereckého kraje - Maťátková, Zuzana; Mlejnková, Lena; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této práce je zhodnotit kvalitu a rozsah pohostinských zařízení v blízkosti nejnavštěvovanějších památkách Libereckého kraje. První kapitola se zabývá gastronomií a kategoriemi stravovacích zařízení obecně. V další kapitole jsou Liberecký kraj, zámek Sychrov a televizní vysílač Ještěd stručně charakterizovány a je zde popsána jejich významnost pro cestovní ruch. Dále jsou představena a popsána jednotlivá pohostinská zařízení. Poslední kapitola je věnována subjektivní analýze jednotlivých zařízení. Ke konci práce jsou uvedena možná opatření, která by mohla vést ke zlepšení služeb jednotlivých pohostinských zařízení.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses