Důchodové reformy v programech politických stran v ČR - Schinerová, Veronika; Izák, Vratislav, 1941-; Blažek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Důchodová reforma je v posledních letech jedním z nejvíce diskutovaných témat v České republice ale i ve světě, a to zejména na politické scéně. Každá politická strana má svou vizi penzijní reformy avšak kromě Závěrečné zprávy Bezděkovy komise nebyla doposud dostupná žádná podrobnější studie, která by se těmito vizemi zabývala. Tato bakalářská práce se tedy věnuje reformě důchodového systému z pohledu jednotlivých politických stran v ČR, rozdíly mezi jednotlivými penzijními systémy a jejich implementací do české sociální politiky. Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat jednotlivé návrhy reformy vybraných politických stran, a to na základě Závěrečné zprávy, volebních programů a všech veřejně dostupných materiálů.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses