Vnímání města Prahy zahraničními studenty VŠE - Grafnetterová, Tereza; Abrhám, Josef; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem bakalářské práce je zjištění, jak lze atraktivitu města pro mladé zahraniční turisty zvýšit a jak uzpůsobit stávající nabídku služeb a atraktivit cestovního ruchu tak, aby se nejen zahraniční studenti VŠE vraceli opakovaně do Prahy. V první části se pojednává o Praze a jejích atraktivitách cestovního ruchu. V teoretické části práce jsou také popsány možnosti studia pro zahraniční studenty na VŠE a statistiky týkající se zahraničních studentů na VŠE. V praktické části práce je podrobně rozebráno vlastní dotazníkové šetření a sestavena SWOT analýza.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses