Předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu Egypta a Saúdské Arábie - Pazourová, Barbara; Abrhám, Josef; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
V práci jsou zkoumány předpoklady cestovního ruchu Egypta a Saúdské Arábie a jejich současná pozice na trhu cestovního ruchu. V první kapitole jsou tyto předpoklady teoreticky vymezeny a obě destinace stručně charakterizovány. V následující aplikační části je analyzován především aktivní cestovní ruch zemí, jeho vliv na zaměstnanost a také podíl na hrubém domácím produktu. Poslední dvě kapitoly se věnují dílčím předpokladům obou destinací, které jsou na závěr vyhodnoceny pomocí analýzy SWOT.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses