Posouzení nákupní atmosféry retailových jednotek Kenvelo, C&A a New Yorker - Janhuba, Jakub (2013)
Hlavním cílem bakalářské práce je posouzení nákupní atmosféry třech oděvních řetězců Kenvelo, C&A a New Yorker a jejich následné porovnání. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola charakterizuje nákupní atmosféru a prvky, kterými je tvořena. Druhá kapitola je zaměřena na představení hodnocených společností. Třetí a zároveň poslední část práce analyzuje nákupní atmosféru vybraných prodejen, a to nejdříve podle terénního výzkumu a poté podle marketingového výzkumu. Následně jsou v této kapitole uvedeny výsledky těchto průzkumů a případné návrhy na zlepšení.