Posouzení nákupní atmosféry retailových jednotek Kenvelo, C&A a New Yorker - Janhuba, Jakub; Chylíková, Hana, 1953-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Hlavním cílem bakalářské práce je posouzení nákupní atmosféry třech oděvních řetězců Kenvelo, C&A a New Yorker a jejich následné porovnání. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola charakterizuje nákupní atmosféru a prvky, kterými je tvořena. Druhá kapitola je zaměřena na představení hodnocených společností. Třetí a zároveň poslední část práce analyzuje nákupní atmosféru vybraných prodejen, a to nejdříve podle terénního výzkumu a poté podle marketingového výzkumu. Následně jsou v této kapitole uvedeny výsledky těchto průzkumů a případné návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses