Česko-německé vztahy v 90. letech 20. století - Straková, Zlata; Šauer, Jaroslav, 1929-; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce analyzuje vývoj česko-německých vztahů v 90. letech 20. století. Práce se soustředí na vývoj vzájemných vztahů a na dva výrazné dokumenty té doby - na "Smlouvu o dobrém sousedství a přátelské spolupráci" z roku 1992 a především na "Česko-německou deklaraci o vzájemných vztazích a jejich budoucím rozvoji" z roku 1997. Práce se snaží oba dokumenty analyzovat a zhodnotit jejich přínos v česko-německých vztazích.
Vedoucí práce: Jaroslav Šauer
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses