Analýza cestovného ruchu v meste Bojnice - Hamáčková, Soňa; Netková, Jarmila; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou cestovného ruchu v meste Bojnice. Jej cieľom je zhodnotiť využitie potenciálu mesta pre rozvoj cestovného ruchu. Práca je členená do piatich kapitol. Prvá kapitola sa venuje cestovnému ruchu a jeho špecifikám. Druhá kapitola približuje cestovný ruch Slovenska a tretia kapitola sa zaoberá cestovným ruchom regiónu horná Nitra. Posledné dve kapitoly sa venujú samotnému mestu. Je analyzovaný cestovný ruch Bojníc. Na záver je vypracovaná SWOT analýza a sú navrhnuté opatrenia pre podporu ďalšieho rozvoja.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses