Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Boušová, Ivana; Petrů, Zdenka, 1953-; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky brněnské cestovní kanceláře Victoria. V první kapitole jsou vymezeny základní pojmy vztahující se k dané problematice. Druhá kapitola se zabývá detailní analýzou nabídky cestovní kanceláře, která vychází s profilu CK Victoria a služeb, které poskytuje. Třetí část se věnuje samotnému prodeji cestovní kanceláře, s čímž souvisí stanovení platebních podmínek, charakteristika slevových programů, provizní prodej jako důležitá forma odbytu a způsoby propagace cestovní kanceláře. Na závěr je nabídka zhodnocena pomocí SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses