Vliv hotelových řetězců na rozvoj ubytovacích zařízení v Rusku - Burenkova, Nataliya; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
V současné době hotelové korporace se silně upevnily na trhu ubytovacích služeb. V každém velkoměstě jsou zastoupené hotely, které jsou součásti mocných hotelových řetězců světa. Hlavním cílem této bakalářské práce je zanalyzovat současný stav ubytovacích zařízení v Rusku, charakterizovat hlavní výhody a nevýhody hotelových řetězců a zhodnotit jejich vliv na rozvoj ruského trhu ubytovacích služeb. V rámci naplnění základního cíle byla zpracována SWOT analýza ubytovacích zařízení na ruském trhu a byly stanoveny dopady hotelových řetězců na jejich rozvoj.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses