Společenská odpovědnost transnacionálních firem - Svoboda, Ondřej; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Peterková, Jana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce se zaměřuje na společenskou odpovědnost (CSR) mobilních operátorů v České republice. Práce si klade za cíl zjistit, zda se společnosti Telefónica, T-Mobile a Vodafone věnují všem třem pilířům společenské odpovědnosti, pokud ano, zda se jednotlivým pilířům věnují rovnoměrně. V první kapitole se věnuji transnacionálním podnikům jako takovým. V druhé kapitole jsem se soustředil na koncept společenské odpovědnosti firem. Poslední kapitola je praktickou částí, ve které jsem analyzoval aktivity sledovaných společností, abych naplnil cíl práce.
Vedoucí práce: Zdeněk Matějka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses