Komparace daňové evidence a účetnictví individuálního podnikatele - Kalaš, Robert; Šmídová, Jekaterina; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výkaznictví podnikatelské činnosti individuálního podnikatele. Blíže je specifikována možnost vedení daňové evidence a účetnictví. Cílem bakalářské práce je pomoci podnikateli vybrat nejvhodnější variantu výkaznictví. V první kapitole jsou vysvětleny pojmy úzce spjaty s individuálním podnikatelem. Následně je představen obsah a forma daňové evidence. Další kapitola se zabývá přechodem mezi daňovou evidencí a vedením účetnictví. Poslední kapitola teoretické části se zabývá obsahem a formou vedení účetnictví. V praktické části jsou na souhrnném příkladu znázorněny výše zmíněné možnosti evidence.
Vedoucí práce: Jekaterina Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses